Tragédia

'Hibáztam, tudtam, hogy Máté nem fogyaszthat mogyorót' - sírva beszélt a bíróságon az elhunyt kisfiú napközis tanítónője

A tanítónő - bár tudott a gyerek allergiájáról - mogyorós krémmel töltött ostyát adott neki, amikor az osztály születésnapot ünnepelt.

2024.04.30 07:27ma.hu

Hibázott, figyelmetlen volt - mondta sírva a bíróságon az a napközis pedagógus, aki miatt a vád szerint meghalt egy 6 éves mogyoróallergiás kisfiú két éve egy újpesti iskolában. A tanítónő - bár tudott a gyerek allergiájáról - mogyorós krémmel töltött ostyát adott neki, amikor az osztály születésnapot ünnepelt. A kisfiú ezután rosszul lett, és nem sokkal később meghalt. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a tanítónőre, a bíróság szerint azonban nem egyértelmű a felelőssége, ezért tárgyalás kezdődik az ügyben. Megrázó riport.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.